Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 1 bundža biezpiena siera
- 2 paprikas
- 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
- 1 ēdamkarote sakapātu diļļu
- 8 šķiņķa šķēles
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Katru vistas filejas gabalu, ar asu nazi, gareniski sagriež šķēlītēs.
- Šķēlītes viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus pēc garšas.
- Vistas filejas šķēlītes noziež ar biezpiena siera kārtu, uzber mazus papriku gabaliņus, pārkaisa ar zaļumiem.
- Gaļu satin blīvā ruletē.
- Katru vistas gaļas ruleti aptin ar šķiņķa šķēlīti.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, blīvi liek ruletes.
- Cep 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!