Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 30 ml augu eļļas
- 3 ķiploku daiviņas
- 200 g šampinjonu
- 200 ml saldā krējuma (20-22% tauku)
- 40 ml sojas mērces
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep augu eļļā, viegli zeltainu.
- Ķiplokus sakapā.
- Nomazgātus šampinjonus sagriež tik pat lielos gabaliņos, kā vistas fileju.
- Kad vistas gaļa gandrīz apcepusies, pievieno ķiplokus, samaisa.
- Pēc 2 minūtēm pievieno sēnes, cep uz lielas uguns, maisot, 5 minūtes.
- Nobeigumā pielej saldo krējumu un sojas mērci.
- Uguni samazina, karsē, kamēr mērce mazliet sabiezē.
- Pasniedz karstu, ar rīsiem vai makaroniem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!