Vistas gaļa ar sēnēm, saldā krējuma mērcē

Vistas gaļa ar sēnēm, saldā krējuma mērcē Foto: Vistas gaļa ar sēnēm, saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 30 ml augu eļļas
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 200 g šampinjonu
  • 200 ml saldā krējuma (20-22% tauku)
  • 40 ml sojas mērces

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep augu eļļā, viegli zeltainu.
  2. Ķiplokus sakapā.
  3. Nomazgātus šampinjonus sagriež tik pat lielos gabaliņos, kā vistas fileju.
  4. Kad vistas gaļa gandrīz apcepusies, pievieno ķiplokus, samaisa.
  5. Pēc 2 minūtēm pievieno sēnes, cep uz lielas uguns, maisot, 5 minūtes.
  6. Nobeigumā pielej saldo krējumu un sojas mērci.
  7. Uguni samazina, karsē, kamēr mērce mazliet sabiezē.
  8. Pasniedz karstu, ar rīsiem vai makaroniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes