Trīsstūra kotletes

Trīsstūra kotletes Foto: Trīsstūra kotletes

Sastāvdaļas

  • vafeles pamatnei
  • maltā gaļa
  • 1 sīpols
  • zaļumi
  • garšvielas
  • olas

Pagatavošana

  1. Vafeles izcep vafeļu pannā, vai nopērk veikalā gatavas.
  2. Malto gaļu var izmantot gan liellopu, vistas, cūkas vai zivju, pievieno zaļumus, sīpolu, garšvielas, olas.
  3. Gaļas daudzumu varat variēt, kā vēlaties.
  4. Malto gaļu uzklāj uz vafeles, liek otru vafeli - ja vēlas var kotletes veidot trīs kārtās.
  5. Receptē ir izmantotas divas vafeles.
  6. Kad gaļa uzklāta un vafeles uzliktas, tās nedaudz piespiež un patur 15 minūtes, lai vafeles kļūst nedaudz mitras no maltās gaļas un nelūzt.
  7. Tad vafeles sagriež ar picas nazi trīsstūrīšos, pamērcē sakultā olā, cep no abām pusēm, sakarsētā pannā,uz vidējas uguns, kamēr gatavas.
  8. Cik ilgi jācep, tas atkarīgs no kotletes biezuma, jo gaļas slānis biezāks, jo ilgāk jācep.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes