Sviesta-iebiezinātā piena krēms vafeļu trubiņām

Sviesta-iebiezinātā piena krēms vafeļu trubiņām Foto: Sviesta-iebiezinātā piena krēms vafeļu trubiņām

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 1 bundža vārīta iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Mīkstu sviestu sakuļ ar mikseri gaisīgā, elastīgā, baltā masā.
  2. Nepārtraucot kult, pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu.
  3. Kuļ 7-10 minūtes, iegūstot gaisīgu, viendabīgu masu.
  4. Gatavu krēmu liek konditorejas maisiņā un pilda vafeļu caurulītes, no abiem galiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes