Sastāvdaļas
- 3 - 5 ar mizu vārīti kartupeļi
- 3 biezas šķēles vārītas un apceptas liesas gaļas
- 1 nomērcēta siļķe
- 1 ābols
- 2 skābēti gurķi
- 2 vārītas olas
- ½ glāzes skābā krējuma
- 4 ēdamkarotes zaļo zirnīšu bez sulas
- 4 ēdamkarotes majonēzes
- sasmalcināti pētersīļi
- sasmalcinātas dilles
Rotāšanai:
- 1-2 tomāti
- 1 vārīta ola
- ½ svaiga gurķa
Pagatavošana
- Nomizotus kartupeļus, gurķus, ābolus un siļķi, kā arī gaļu sagriež kubiņos, olu sakapā un liek bļodā.
- Pievieno zaļos zirnīšus.
- Krējumu sakuļ ar majonēzi un zaļumiem, pievieno produktiem. Samaisa.
- Izrotā ar tomātu un gurķu šķēlītēm un olu daiviņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!