Svētku rasols

Svētku rasols Foto: Svētku rasols

Sastāvdaļas

  • 3 - 5 ar mizu vārīti kartupeļi
  • 3 biezas šķēles vārītas un apceptas liesas gaļas
  • 1 nomērcēta siļķe
  • 1 ābols
  • 2 skābēti gurķi
  • 2 vārītas olas
  • ½ glāzes skābā krējuma
  • 4 ēdamkarotes zaļo zirnīšu bez sulas
  • 4 ēdamkarotes majonēzes
  • sasmalcināti pētersīļi
  • sasmalcinātas dilles

Rotāšanai:

  • 1-2 tomāti
  • 1 vārīta ola
  • ½ svaiga gurķa

Pagatavošana

  1. Nomizotus kartupeļus, gurķus, ābolus un siļķi, kā arī gaļu sagriež kubiņos, olu sakapā un liek bļodā.
  2. Pievieno zaļos zirnīšus.
  3. Krējumu sakuļ ar majonēzi un zaļumiem, pievieno produktiem. Samaisa.
  4. Izrotā ar tomātu un gurķu šķēlītēm un olu daiviņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes