Šokolādes pankūku torte ar biezpiena krēmu un banāniem

Šokolādes pankūku torte ar biezpiena krēmu un banāniem Foto: Šokolādes pankūku torte ar biezpiena krēmu

Sastāvdaļas

  • šokolādes pankūkas
  • 250 g biezpiena
  • 100 ml trekna saldā krējuma 33% tauku
  • 25 g cukura
  • 25 g iebiezinātā piena
  • 1 banāns

Pagatavošana

  1. Saldo krējumu sakuļ, pievieno biezpienam, kopā kuļ 2 minūtes.
  2. Pievieno cukuru, iebiezināto pienu, kārtīgi samaisa.
  3. Saliek torti, katru pankūku noziež ar krēmu.
  4. Vidū liek plāni sagrieztus banānus.
  5. Pirms pasniegšanas, torti liek nostāvēties pāris stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes