Šokolādes glazūra ar iebiezināto pienu

Šokolādes glazūra ar iebiezināto pienu Foto: Šokolādes glazūra ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 75 ml ūdens
  • 150 g cukura
  • 150 g glikozes sīrupa
  • 100 g iebiezinātā piena
  • 12 g želatīna 
  • 150 g baltās šokolādes
  • pārtikas krāsviela

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni.
  2. Ūdeni, cukuru un glikozes sīrupu uzvāra, pievieno pārtikas krāsvielu (pēc izvēles).
  3. Pārlej salauztai šokolādei, iebiezinātam pienam, pievieno želatīnu, sakuļ ar blenderi. 
  4. Traukam pārklāj pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz nakti. 
  5. Glazūras optimālā temperatūra, kad ar to var darboties ir 33°-35°.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes