Sautēti griķi ar malto gaļu un dārzeņiem

Sautēti griķi ar malto gaļu un dārzeņiem Foto: Sautēti griķi ar malto gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 150 g griķu
  • 250-300 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 neliels burkāns
  • 2-3 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Griķus apgrauzdē ietaukotā pannā.
  2. Pannā apcep sakapātu sīpolu, malto gaļu un rupji sarīvētu burkānu, kamēr kļūst zeltaini.
  3. Pievieno tomātu pastu, visu kārtīgi samaisa.
  4. Gaļai un dārzeņiem pievieno griķus, pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai griķi būtu mazliet zem ūdens.
  5. Pieber sāli, sautē uz lēnas uguns, pannai uzliekot vāku.
  6. Gataviem griķiem pievieno sakapātus ķiplokus, samaisa.
  7. Ja vēlas, var pievienot maltus melnos piparus un lauru lapu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes