Olu kultenis ar šampinjoniem un tomātiem

Olu kultenis ar šampinjoniem un tomātiem Foto: Olu kultenis ar šampinjoniem un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 50 g sviesta
  • 400 g šampinjonu
  •  vidēji tomāti
  • 7 olas
  • 150 g rīvēta siera
  • saišķītis pētersīļu
  • sāls
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Šampinjonus noskalo un sagriež šķēlītēs, tomātus sagriež daiviņās.
  2. Lielā pannā izkausē pusi sviesta, ieber sagrieztos šampinjonus, tomātu daiviņas un cep apmēram 3-4 minūtes, līdz tomāti kļuvuši pusmīksti.
  3. Pētersīļus sakapā.
  4. Olas sakuļ ar 2 ēdamkarotēm auksta ūdens, pieliek sāli un piparus, pieber sieru un pētersīļus, iemaisa apceptos šampinjonos un tomātus.
  5. Panna izkausē atlikušo sviestu un ielej olu maisījumu.
  6. Cep uz lēnas uguns, uzliekot vāku, līdz olas ir sarecējušas, apmēram 8-10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes