Sastāvdaļas
- 500 g bezrauga kārtainās mīklas
- 500 ml trekna saldā krējuma
- pūdercukurs
- vanilīns
- zemenes
- zemeņu džems
- kokosriekstu skaidiņas rotāšanai
Pagatavošana
- Mīklu plāni izrullē, apm. 0,5 cm biezumā.
- Sagriež 6x10 cm lielos taisnstūrīšos.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek mīklas taisnstūrīšus, cep 200-220°C temperatūrā, kamēr gatavs - kļūst zeltaini.
- Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, pievieno vanilīnu.
- Zemenes pārgriež uz pusēm.
- Saliek milfeju - biskvīta taisnstūris, zemeņu džems, saldā krējuma masa, zemeņu pusītes, biskvīta taisnstūris, zemeņu pusītes, kokosriekstu skaidiņas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!