Sastāvdaļas
- 150 g cepumu drupatas
- 8 ēdamkarotes sviesta (izkausēta)
- 1 glāze cukura
- 225 g krēmsiera
- 1 paciņa želatīna
- 2 persiki (svaigi)
- 225 g putukrējuma
Pagatavošana
- Cepumu drupatas sajauc ar izkausētu sviestu un 1/4 glāzes cukura.
- Masu ieklāj kūkas formā, piespiežot to pie pamatnes. Ieliek ledusskapī līdz būs nepieciešama.
- Ar elektrisko putotāju saputo krēmsieru ar atlikušo cukura daudzumu viendabīgā masā.
- Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu persiku sulas un atstāj uzbriest. Tad izkausē mikroviiļņu krāsnī vai ūdens peldē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- tdzesēto želatīnu un putukrējumu pievieno krēmsiera masai, rūpīgi samaisa.
- Persikus sagriež nelielos gabaliņos un pievieno krēmsiera masai.
- Masu pārlej pār cepumu pamatni un ievieto ledusskapī uz 4 stundām.
- Dekorē pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!