Krēmsiera – persiku kūka

Krēmsiera – persiku kūka Foto: Krēmsiera – persiku kūka

Sastāvdaļas

  • 150 g cepumu drupatas
  • 8 ēdamkarotes sviesta (izkausēta)
  • 1 glāze cukura
  • 225 g krēmsiera
  • 1 paciņa želatīna
  • 2 persiki (svaigi)
  • 225 g putukrējuma

Pagatavošana

  1. Cepumu drupatas sajauc ar izkausētu sviestu un 1/4 glāzes cukura.
  2. Masu ieklāj kūkas formā, piespiežot to pie pamatnes. Ieliek ledusskapī līdz būs nepieciešama.
  3. Ar elektrisko putotāju saputo krēmsieru ar atlikušo cukura daudzumu viendabīgā masā.
  4. Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu persiku sulas un atstāj uzbriest. Tad izkausē mikroviiļņu krāsnī vai ūdens peldē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  5. tdzesēto želatīnu un putukrējumu pievieno krēmsiera masai, rūpīgi samaisa.
  6. Persikus sagriež nelielos gabaliņos un pievieno krēmsiera masai.
  7. Masu pārlej pār cepumu pamatni un ievieto ledusskapī uz 4 stundām.
  8. Dekorē pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes