Krēma brulē torte

Krēma brulē torte Foto: Krēma brulē torte

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 1 glāze cukura
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 3 glāzes miltu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1/2 tējkarotes dzēstas sodas


Krēmam:

  • 500 ml piena
  • 1 ola
  • 1 glāze cukura
  • vanilīns
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 200 g mīksta sviesta
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu - mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru, pievieno skābo krējumu, miltus, dzēstu sodu, samīca mīklu.
  2. Mīklu sadala 2 daļās, vienai pievieno kakao pulveri.
  3. Visu mīklu sadala 6 daļās - 3 baltās mīklas, 3 - šokolādes, izrullē.
  4. Mīklu liek ietaukotās veidnēs un cep, sakarsētā krāsnī, 5-10 minūtes biskvītus.
  5. Gatavo krēmu - visas sastāvdaļas, izņemot sviestu un kakao pulveri, liek katlā un vāra uz lēnas uguns, pastāvīgi maisot, kamēr sabiezē.
  6. Tad krēmu pilnībā atdzesē.
  7. Mīkstu sviestu sakuļ ar kakao pulveri, turpina kult un pakāpeniski pievieno vārīto krēmu.
  8. Starp biskvītiem un tortes sānus noklāj ar krēmu, rotā pēc saviem ieskatiem.
  9. Gatavu torti uz nakti liek ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes