Krējumā sautēta zivs fileja

Krējumā sautēta zivs fileja Foto: Krējumā sautēta zivs fileja

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1/2 citrona
  • 3-4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež porciju gabalos, apkaisa ar sāli un pipariem, apslaka ar citrona sulu.
  2. Sīpolus nomizo un sasmalcina, burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Visu liek pannā, pielej nedaudz ūdens un sautē uz lēnas uguns 10 minūtes.
  4. Pēc tam pievieno krējumu un sautē, līdz gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes