Sastāvdaļas
- 700 g vistas filejas
- 6-8 ķirštomāti
- olīveļļa veidnes ieziešanai
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu noskalo, nosusina, ierīvē ar sāli, pipariem, citām garšvielām pēc garšas.
- Noliek malā uz 15-20 minūtēm.
- Ķirštomātus sagriež gareniski 3-4 daļās.
- Vistas gaļā izveido ne pārāk dziļus iegriezumus, kuros liek tomātu šķēlītes.
- Veidni ieziež ar olīveļļu, liek tajā vistas gaļu.
- Cep 200-210°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Gatavu gaļu liek šķīvī, pārlej ar sulu, kas izdalījusies cepšanās laikā, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!