Sastāvdaļas
- 1 kokosrieksts
- 5 ēdamkarotes pūdercukura
- 3 pasifloras augļi
- 150 g sasmalcināta ledus
- 4 ēdamkarotes saldā krējuma
- 150 ml ūdens
Pagatavošana
- Vispirms no kokosrieksta izlej pienu.
- Tad riekstu sašķeļ, izņem mīkstumu un nogriež brūno miziņu.
- Liec kokosa gabaliņus sulu spiednē un pielej 150 ml ūdens.
- Kokosa sulā iejauc pūdercukuru.
- Pasifloras augli pārgriez un ar karotīti izņem mīkstumu.
- Ieliec mazā bļodā.
- Blenderī sasmalcini ledu, pievieno kokosrieksta sulu, no rieksta izlieto pienu un krējumu.
- Rūpīgi sakuļ.
- Kokteili glāzē pārliec ar pasifloras augļa mīkstumu. Pasniedz uzreiz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!