Sastāvdaļas
- 1 baltmaizes kukulis
Pildījumam:
- 300 g desas
- 200 g siera
- 150-200 g marinētu gurķu
- tomātu mērce ar papriku pēc garšas
- majonēze pēc garšas
- dilles pēc garšas
Pagatavošana
- Baltmaizes kukuli sagriež 1-1,5 cm biezās šķēlēs.
- Majonēzi samaisa ar tomātu mērci.
- Marinētos gurķus sagriež plānās šķēlītēs.
- Desu sagriež mazos gabaliņos vai sarīvē uz rupjās rīves.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Dilles sakapā.
- Baltmaizes šķēles apgrauzdē krāsnī, kamēr parādās kraukšķīga garoziņa.
- Uzklāj tomātu mērces un majonēzes maisījumu.
- Virsū liek marinētu gurķu šķēlītes, desu, uzkaisa sieru, dilles.
- Maizītes liek 170-180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 5 minūtes, kamēr siers sāk kust.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!