Kāpostu un gaļas sacepums ar sēnēm

Kāpostu un gaļas sacepums ar sēnēm Foto: Kāpostu un gaļas sacepums ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liela kāpostgalviņa
  • 500 g maltās gaļas
  • 200 g svaigu vai vārītu sēņu
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 100 ml skābā krējuma
  • 60 g rīvēta siera
  • sāls
  • pipari
  • garšaugu maisījums
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kāpostgalvu smalki sagriež, sakarsētā eļļā apmaisot apcep.
  2. Pārlej ar pusglāzi ūdens un sautē apmēram 9 minūtes, pieber sāli un piparus (pēc garšās).
  3. Sīpolu sasmalcina, pievieno malto gaļu un garšaugu maisījumu un sakarsētā eļļā cep 5 minūtes.
  4. Pieliek sagrieztas sēnes un, ja vajag, pieber vēl sāli un piparus, cep pāris minūtes.
  5. Olu sajauc ar krējumu, rīvēto sieru, sāli un pipariem.
  6. Ietaukotā veidnē kārtām liek gaļu ar sēnēm un kāpostus, pārlej ar olu un krējuma maisījumu, liek sakarsētā cepeškrāsnī un 200 grādu temperatūrā cep apmēram 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes