Kāpostu un cūkgaļas sacepums

Kāpostu un cūkgaļas sacepums Foto: Kāpostu un cūkgaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • 40 g speķa
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 10 g sīpolu
  • 500 g kāpostu
  • 250 g skābā krējuma
  • ķimenes
  • sāls
  • ūdens
  • sviests

Pagatavošana

  1. Maltai gaļai pieber sāli, piparus un sautē kopā ar sīpoliem un nedaudz ūdens.
  2. Kāpostu lapas uzvāra ūdenī, kuram piebērts sāls un ķimenes.
  3. Lapas cietās daļas izgriež.
  4. Dziļā pannā izkausē speķi, virsū kārtām liek kāpostu lapas, gaļu, pārlej ar krējumu.
  5. Virspusē jābūt kāpostu kārtai. To pieplacina, pārziež ar sviestu, aplej ar krējumu un cep cepeškrāsni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes