Kalmāru rulete

Kalmāru rulete Foto: Kalmāru rulete

Sastāvdaļas

  • 600 g vārītu kalmāru
  • 300 g rīvēta siera
  • 2 jēlas olas
  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g krēmsiera
  • 1 svaigs gurķis
  • 1 marinēts gurķis
  • saišķītis zaļumu
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kalmārus sakapā, samaisa ar rīvētu sieru, pieber sāli, citronpiparus.
  2. Pievieno 2 sakultas olas, samaisa.
  3. Masu liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
  4. Cep 200°C temperatūrā, 10 minūtes.
  5. Gurķus sagriež, zaļumus sakapā.
  6. Cieti vārītās olas sakapā.
  7. Cepto kalmāru pamatni mazliet atdzesē, bagātīgi noklāj ar krēmsieru.
  8. Virsū uzklāj sagrieztos gurķus, zaļumus, uzklāj vēl krēmsieru, virsū krēmsieram uzklāj sakapātās olas.
  9. Satin ruleti, ruleti ietin folijā, atstāj istabas temperatūrā uz 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes