Sastāvdaļas
● 600 g vārītu kalmāru
● 300 g rīvēta siera
● 2 jēlas olas
● 3 cieti vārītas olas
● 100 g krēmsiera
● 1 svaigs gurķis
● 1 marinēts gurķis
● saišķītis zaļumu
● garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Kalmārus sakapā, samaisa ar rīvētu sieru, pieber sāli, citronpiparus.
- Pievieno 2 sakultas olas, samaisa.
- Masu liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep 200°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Gurķus sagriež, zaļumus sakapā.
- Cieti vārītās olas sakapā.
- Cepto kalmāru pamatni mazliet atdzesē, bagātīgi noklāj ar krēmsieru.
- Virsū uzklāj sagrieztos gurķus, zaļumus, uzklāj vēl krēmsieru, virsū krēmsieram uzklāj sakapātās olas.
- Satin ruleti, ruleti ietin folijā, atstāj istabas temperatūrā uz 1 stundu.