Divkāršā zivju zupa

Divkāršā zivju zupa Foto: Divkāršā zivju zupa

Sastāvdaļas

  • 1 kg sīku zivju
  • 500 g lielu zivju
  • 1/2 pētersīļu saknes
  • 1/2 selerijas saknes
  • 1 sīpols
  • 6 melnie piparu graudiņi
  • 2 lauru lapas
  • 1/2 citrona
  • sals pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sagatavo garšvielu novārījumu - sīkās zivis un garšvielas vāra ūdenī apmēram 1 stundu, lai zivtiņas pa visam savārītos.
  2. Sagatavo un sagriež porciju gabalos lielās zivis, iepriekš novelkot ādu un izgriežot asakas.
  3. Garšvielu novārījumu izkāš, liek vēlreiz uz uguns un, kad tas uzvārās, tajā ieliek sagatavotos lielo zivju porciju gabalus.
  4. Vāra 15-20 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas zivju zupu pārkaisa ar zaļumiem.
  6. Katrā šķīvī ieliek gabalu zivs un pāris šķēlīšu citrona bez sēkliņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes