Biezpiena sacepums ar rozīnēm un kanēli

Biezpiena sacepums ar rozīnēm un kanēli Foto: Biezpiena sacepums ar rozīnēm un kanēli

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 750 g biezpiena
  • 11 ēdamkarotes mannā
  • 3/4 glāzes cukura
  • 50 g rozīnes
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarotes kanēļa

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru.
  2. Pievieno biezpienu - sakuļ.
  3. Pievieno mannā-sakuļ.
  4. Pievieno cepamo pulveri - sakuļ.
  5. Mīklai ļauj nostāvēties 15 minūtes, tad pievieno rozīnes un kanēli.
  6. Veidni ieeļļo ar saules puķu eļļu.
  7. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  8. Cep 45-50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes