Sastāvdaļas
- 1/4 glāzes cepumu drupaču
- 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta
- 1 ēdamkarote cukura
- 30 g sausā pudiņa siera kūkām
- 2 glāzes piena
- 475 g aveņu
Pagatavošana
- Cepumu drupačas samaisa ar cukuru un izkausētu sviestu viendabīgā masā.
- Divos traukos liek, katrā pa 1/4 drupaču maisījuma, virsū liek nelielu slogu, lai pamatne sablīvētos.
- Pudiņu izšķīdina pienā, kā norādīts uz iepakojuma.
- Atstāj uz pāris minūtēm un tad pa 1/4 pārlej pāri cepumiem traukos.
- Virsū pudiņam liek aveņu kārtu.
- Pāri avenēm lej atlikušo pudiņu, pārkaisa ar cepumu drupačām, rotā ar avenēm.
- Trauciņus liek ledusskapī, vismaz uz 30 minūtēm.
- Kūku pasniedz atdzesētu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!