Sastāvdaļas
- 1 iepakojums gatavā tortes biskvīta
- 1/2 glāzes apelsīna ievārījuma
- 200 ml saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 glāze aveņu
- grauzdētas mandeļu skaidiņas
- vaniļas cukurs
Pagatavošana
- No gatava biskvīta ar glāzi izspiež aplīšus. Pārpalikumus sasmalcina un samaisa ar marmelādi.
- Kūciņu pamatnei uz viena aplīša uzziež ievārījuma un biskvīta maisījumu, otru aplīti liek virsū un piespiež.
- Krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru saputo un apziež kūkas sānus.
- Pārējo putukrējumu iepilda konditorejas maisiņā un uzspiež kūkas virsmai gar malu.
- Kūkas vidiņā saliek avenes, bet malu noklāj ar mandeļu skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!