Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 4 ēdamkarotes augu eļļas
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 konservētu ananasu ripiņas
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls
- melnie maltie pipari
- 1 ola
- rīvmaize
Pagatavošana
- Divas ēdamkarotes augu eļļas samaisa ar sojas mērci, pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
- Vistas filejas pārgriež gareniski uz pusēm, liek pagatavotajā marinādē un atstāj uz 30 minūtēm.
- Ananāsu ripiņas pārgriež uz pusēm, liek uz marinētajām vistas filejām (iepriekš izdauza).
- Filejas satin, iemērc olā un apviļā rīvmaizē.
- Cep zeltainas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!