Šokolādes krēms tortēm

Šokolādes krēms tortēm Foto: Šokolādes krēms tortēm

Sastāvdaļas

  • 200 ml 30% saldā krējuma
  • 200 g tumšās šokolādes
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

  1. Nelielā katliņā uzsilda saldo krējumu un pievieno šokolādes gabaliņus.
  2. Karsē un nepārtraukti maisa līdz šokolāde pilnībā izkususi un masa ir viendabīga.
  3. Tad pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu sviestu un labi samaisa.
  4. Noņem no karstuma un atdzesē. Tad ar elektrisko putotāju to saputo.
  5. Krēmu var izmantot dažādām tortēm un kūkām, konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes