Sastāvdaļas
- kartupeļi
- sēnes
- ķirštomāti
- piens vai saldais krējums
- rozmarīns
- garšvielas
Pagatavošana
- Pirms cepšanas kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs novieto uz rozmarīna zariņiem cepamajā traukā un pārkaisa ar garšvielām.
- Pārlej ar pienu vai saldo krējumu.
- Garšīgi sanāk, ja pārkaisa ar sieru.
- Sēnes apcep eļļā, pieliek ķirštomatu pusītes un vēl mazliet cep, kamēr viss izjucis.
- Pievieno garšvielas.
- Sēnes var izvēlēties dažādas: brūnos šampinjonus, austersēnes, portobello, šimeji sēnes un citas.
- Pasniedzot klāt var pievienot, krējumu vai grieķu jogurtu.
- Sēnes var arī cept jau sākotnēji kopā ar kartupeļiem un tomātiņus piegriezt svaigus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!