Sastāvdaļas
- 600 g zivs filejas (menca, asaris)
- 1 sīpols
- 3 saldie pipari
- 2 nelieli cukini
- 3 baklažāni
- 3 tomāti
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 glāze tomātu sulas
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote timiāna
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Sīpolu nomizo un sagriež nelielos kubiņos.
- Saldajiem pipariem izņem sēklas, pāksti sasmalcina.
- Cukini nomizo un sagriež plānās ripiņās.
- Baklažānus sagriež kubiņos, tomātus - daiviņās.
- Sīpolu apcep olīveļļā, pievieno sasmalcinātu vai ķiploku spiedē izspiestu ķiploku.
- Tad liek klāt baklažānus, saldos piparus, cukini un cep minūtes.
- Pārkaisa ar sāli un timiānu.
- Pievieno tomātus un zivi, pārlej ar tomātu sulu un sautē, līdz zivs gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!