Sastāvdaļas
- 300 g skābētu kāpostu
- 50 g cūkas speķa
- 1 sīpols
- 1 ābols
- 50 g sviesta
- 500 g vārītu kartupeļu
- 300 g vārītas gaļas vai vārītās desas
- 200 g skābā krējuma
- cukurs
- sāls
Pagatavošana
- Speķi sacep, tad pievieno sasmalcinātus sīpolus un arī apcep.
- Pievieno skābētus kāpostus, sarīvētus ābolus, pēc garšas var piebērt sāli un cukuru.
- Kādu laiku pasautē.
- Formu ieziež ar sviestu un liek kārtās: 1. kārta - kāposti, 2 kārta - šķēlītēs sagriezti kartupeļi, 3 kārta - sasmalcināta gaļa, 4 kārta - kāposti.
- Visu pārlej ar krējumu un cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!