Sastāvdaļas
- 100 g rīsu
- 400 g sēņu
- 1 sīpols
- 3 tējkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes kviešu miltu
- 250 ml dārzeņu buljona
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- pētersīļi
Pagatavošana
- Rīsus iepriekšējā vakarā pārlej ar ūdeni.
- Nākamajā dienā uz lēnas uguns uzbriedina apmēram 25 minūtes.
- Sēnes notīra un sagriež.
- Sīpolu sīki sakapā un apcep sviestā.
- Pieliek sēnes, pārkaisa miltus un, nepārtraukti maisot, pievieno dārzeņu buljona.
- Pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns karsē apmēram 20 - 25 minūtes.
- Rīsus notecina sietā.
- Dārzeņiem un sēnēm pieliek krējumu un pārlej rīsus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!