Sastāvdaļas
- 1 gatava biskvīta ripa
- 500 g jogurta (dabiskā)
- 175 g cukura
- 250 ml saldā krējuma
- 8 ēdamkarotes kokosa skaidiņu
- 9 plāksnes želatīna
- 16 „Rafaello” konfektes
Pagatavošana
- Jogurtu un cukuru samaisa. Sagatavo želatīnu atbilstoši lietošanas norādījumiem un gatavu iejauc šajā masā.
- Putukrējumu saputo un iecilā jogurta masā.
- Biskvītu sagriež šķērsām divās ripās,pārziež ar krēmu vienmērīgā slānī.
- Pārklāj ar otru biskvīta ripu ,to arī pārziež ar krēmu,un arī kūku visapkārt apziež ar krēmu.
- Pārkaisa ar kokosa skaidiņām un dekorē ar „Raffaello” konfektēm.
- Gatavo „Raffaello” kūku ledusskapī labi atdzesē.
- Ieteikums - „Rafaello” kūka ir brīnišķīga vasaras torte,kurai varat izmantot arī gatavās ogas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!