Rabarberu ķīselis

Rabarberu ķīselis Foto: Rabarberu ķīselis

Sastāvdaļas

  • 400 g rabarberu
  • 3/4 glāzes cukura
  • 1 l ūdens
  • 60 g kartupeļu cietes
  • piens

Pagatavošana

  1. Rabarberu kātiem novelk miziņu. 
  2. Miziņas sasien saišķītī, liek ūdenī un uzvāra, pēc tam saišķīti izņem. 
  3. Nomizotos rabarberus sagriež mazos gabaliņos, liek verdošā ūdenī, pieber cukuru un vara mīkstus. 
  4. Kartupeļu cieti atšķaida aukstā ūdenī, maisot pievieno ķīselim, uzvāra. 
  5. Lai uzlabotu krāsu un garšu, ķīselim var pieliet aroniju sulu. 
  6. Atdzesētu pasniedz ar pienu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes