Sastāvdaļas
- lielās sardeles
- rīvēts siers
- 1 vārīta ola
- mazliet ķiploku
- mazliet majonēzes
- kārtainā mīkla
- olas dzeltenums
Pagatavošana
- Sardeles izvāra, pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem mīkstumu.
- Sardeļu mīkstumu sīki sagriež, pievieno sarīvētu olu, sieru un sakapātu ķiploku.
- Ja vēlas, pievieno mazliet majonēzes un sakapātus zaļumus.
- Sardeles pilda ar olas pildījumu, saliek tās kopā un ietin kārtainajā mīklā.
- Mīklu iepriekš atlaidina un sagriež šaurās sloksnītēs.
- Mīklas desiņas noziež ar olas dzeltenumu, uzkaisa sezama sēkliņas.
- Cep sakarsētā krāsnī, 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!