Sastāvdaļas
Gatavošanas laiks: 10 minūtes
Porcijas: 6
- 100 grami krēmsiera bez piedevām
- 1 ēdamkarote mīksta sviesta
- 4 cieti vārītas olas
- 1 neliels sīpols
- sāls un pipari pēc garšas
- smalki sakapāti zaļumi
Pagatavošana
- Krēmsieru un sviestu bļodiņā samīca ar dakšiņu. Ja šķiet, ka maisījums ir par biezu, pievieno vēl sviestu.
- Sagatavotajā siera masā iemaisa sakapātas olas un sīpolus. Pievieno sāli un piparus, pasniedzot pārkaisa ar svaigiem zaļumiem.
Padoms: ja nepatīk svaigu sīpolu garša, tos pirms pievienošanas salātiem var apcept.
Šie salāti lieliski garšo kopā ar krekeriem – noderēs sāļo uzkodu platēm un omulīgiem vīna vakariem ar draugiem.
Recepte tapusi kopā ar Latvijas Apvienotas putnkopības asociāciju (LAPNA).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!