Olu krēms ar citronu sulu

Olu krēms ar citronu sulu Foto: Olu krēms ar citronu sulu

Sastāvdaļas

  • 6 diētiskās olas
  • 5-6 ēdamkarotes smalka cukura
  • 1-1,5 citroni
  • 1-2  tējkarotes citrona miziņu
  • 12-15 g želatīna

Pagatavošana

  1. Olu baltumus puto ar cukuru, pievieno citrona miziņas, kas iepriekš sarīvētas uz rīves.
  2. Maisa tik ilgi, līdz rodas balta, viendabīga masa,tad pielej izspiesto citronu sulu un labi samaisa.
  3. Olu baltumus atdzesē, saputo, samaisa ar saputotajiem olu dzeltenumiem un izšķīdinātu želatīnu, uzmanīgi izmaisa, saliek porciju traukos un atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes