Sastāvdaļas
- 2 glāzes ogu
- 1 glāze ūdens
- 1/2 glāzes cukura
- 1 ēdamkarote želatīna
- 1/2 bundžas iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Ogas pārlej ar ūdeni un uzvāra.
- Želatīnu uzbriedina atlikušajā ūdenī.
- Ogas izberž caur sietu, pievieno cukuru, kārtīgi samaisa.
- Uzbriedinātu želatīnu karsē, kamēr tas izkūst, samaisa ar ogu maisījumu.
- Ogu masu liek auksta ūdens peldē, lai tas pilnībā atdziest.
- Sakuļ to ar mikseri nelielā ātrumā, stingrās putās.
- Tievā strūklā pielej iebiezināto pienu, vēlreiz sakuļ.
- Masu lej deserta traukos un sastindzina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!