Neceptais skābā krējuma – riekstu kārums

Neceptais skābā krējuma – riekstu kārums Foto: Neceptais skābā krējuma – riekstu kārums

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 200 g skābā krējuma
  • 15 g vaniļas cukura
  • 500 g piena pulvera
  • 300 g Indijas riekstu

Pagatavošana

  1. Nelielā katliņā izkausē sviestu un cukuru, nepārtraukti maisot. Kad masa sāk burbuļot, tad pievieno skābo krējumu un samaisa viendabīgā masā.
  2. Masu karsē līdz veidojas putas, tad noņem no karstuma.
  3. Pakāpeniski pievieno piena pulveri un vaniļas cukuru, visu laiku putojot ar elektrisko putotāju līdz masa kļūst bieza.
  4. Ja masa ir pārāk šķidra, pievienojiet vēl piena pulveri.
  5. Iegūto masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi, pārkaisa kūkas virsmu ar Indijas riekstiem.
  6. Ievieto kūku ledusskapī uz 1 stundu vai saldētavā uz 15 - 20 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes