Mini picas

Mini picas Foto: Mini picas

Sastāvdaļas

  • 1 lielais lavašs vai 4 gatavās tortiljas pamatnes
  • 250 g tomātu mērces
  • pēc izvēles – 4 ķiploka daiviņas, izspiestas caur ķiplokspiedi
  • 250 g šķiņķa vai kūpinātas liesas gaļas, sagriezta mazos kubiņos
  • 200 g Trikāta Krievijas Premium siera, kas smalcināts uz rupjās rīves
  • dažas melnās olīvas un čili pipari dekorēšanai, sagriezti ripiņās

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 °C grādiem.
  2. Ar kulinārijas gredzenu vai šķērēm no lavaša vai torlijas izgriez apļus ar deviņu centimetru diametru.
  3. Kārto tos mafinu pannas formiņās, ar pirkstiem iespiežot aplīšus kausiņu formā.
  4. Mazajos kausiņos liec pa karotei tomātu mērces (ja vēlies, virsū vari likt nedaudz ķiploka), mazliet šķiņķa vai gaļas.
  5. Pāri ber rīvēto sieru. Virsū liec olīvas un čili gabaliņus.
  6. Liec cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz siers izkusis un picu maizīšu maliņas kļuvušas zeltainas.
  7. Pasniedz siltas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes