Sastāvdaļas
- 1 baltmaizes klaips
- 2 glāzes ķiršu bez kauliņiem
- 3/4 glāzes cukura
- 3/4 glāzes piena
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes rīvmaizes
- 1 ēdamkarote cietes
- 1 ēdamkarote sviesta
Pagatavošana
- Maizei nogriež garozas un sagriež to plānās šķēlītēs.
- Ķiršus pārkaisa ar cukuru.
- Ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisīta veidnē saliek piena, olu un cukura maisījumā apmērcētas maizes šķēles, virs tām liek ogas, pārkaisa ar cieti un pārsedz ar atlikušajām maizes šķēlēm.
- Pārlej ar olu un piena maisījumu un cepeškrāsnī, līdz izveidojas brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!