Kartupeļu un zivs sacepums ar sieru

Kartupeļu un zivs sacepums ar sieru Foto: Kartupeļu un zivs sacepums ar sieru

Sastāvdaļas

  • 5-6 kartupeļi
  • 500 g zivs filejas
  • 2 tomāti
  • 1 liels sīpols
  • siers
  • zaļumi
  • saldais krējums

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Sīpolu sagriež gredzenos vai pusgredzenos.
  3. Tomātus sagriež šķēlītēs.
  4. Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  5. Sieru sagriež plānās šķēlītēs.
  6. Zaļumus sakapā.
  7. Saldajam krējumam pieber sāli, piparus, ja vēlas, garšvielas zivij.
  8. Veidnē liek kartupeļu kārtu, sīpolus, zivs gabaliņus.
  9. Uzber mazliet sāli, uzkaisa zaļumus, uzklāj daļu saldā krējuma.
  10. Virsū liek tomātus, atkal uzklāj daļu saldā krējuma.
  11. Virsū tomātiem liek siera šķēlītes, tās izkārto tā, lai nosegtu visu virsmu.
  12. Atlikušo saldo krējumu pārlej malām.
  13. Cep 200-220°C temperatūrā, 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes