Sastāvdaļas
- ķīselis (derēs jebkurš) šai receptē saldētu upeņu
Krēmam:
- 200 ml 35% saldā krējuma
- 100 g mascarpone siera
- 3 tējkarotes cukura
- vaniļas sēkliņas
- 5 ēdamkarotes auzu pārslu
- cukurs un sviests apgrauzdēšanai
Pagatavošana
- Auzu pārslas ar nedaudz sviesta un 3 tējkarotēm cukura apgrauzdē uz pannas līdz cukurs karamelizējies. Pilnībā atdzesē.
- Saldo krējumu ar cukuru sāk putot. Puto, līdz tas nedaudz sāk biezēt, pievieno maskarponi un pavisam nedaudz pakuļ, kamēr biezs.
- Iemaisa auzu pārslas.
- Bauda ar atdzesētu ķīseli.
Recepti piedāvā un iesaka: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!