Kalmāru salāti majonēzē

Kalmāru salāti majonēzē Foto: Kalmāru salāti majonēzē

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu kalmāru
  • 1 bundža konservētu zaļo zirnīšu
  • 5-6 vidēja lieluma tomāti
  • dilles, pētersīļi
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Kalmārus notīra, nomazgā, vāra sālsūdenī 3 minūtes.
  2. Atdzesētus kalmārus sagriež sloksnītēs.
  3. Salmiņos sagriež tomātus (sēklas neizmanto).
  4. Kalmārus samaisa ar tomātiem, pievieno zaļos zirnīšus, sakapātus zaļumus.
  5. Salātus pārlej ar majonēzi, ja vēlas, pievieno sāli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes