Kā pareizi vārīt lēcas

Kā pareizi vārīt lēcas Foto: Kā pareizi vārīt lēcas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze lēcu
  • 2 glāzes ūdens
  • sāls

Pagatavošana

  1. Lēcas noskalo, pārlej ar ūdeni un uzvāra.
  2. Pēc uzvārīšanas ūdeni nolej, lēcām pārlej svaigu ūdeni un vāra gatavas (20 - 30 minūtes).
  3. Sāli pieber pēc garšas tieši pirms vārīšanas beigām.

Lēcu ēdieni būs garšīgāki, tā tās vārīs kopā ar burkāniem un ķiplokiem. Pēc vārīšanas vārītos burkānus un ķiplokus uzturā nelieto.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes