Sastāvdaļas
- 300 g biezpiena
- 150 g skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 ēdamkarote želatīna
- konservēti persiki
- 1 banāns
- 1 kivi
- 100 ml piena
Pagatavošana
- Biezpienam pievieno skābo krējumu, cukuru, sakuļ blenderī.
- Augļus notīra, sagriež šķēlītēs, tad uz pusēm.
- Želatīnu aplej ar pienu un atstāj uzbriest.
- Tad želatīna maisījumu lej katlā, maisot karsē, kamēr želatīns izšķīst(neuzvāra!).
- Tad izšķīdināto želatīnu pievieno biezpiena masai, kārtīgi samaisa,
- Veidnē izkārto kārtu ar augļiem, uzlej daļu biezpiena masas, atkal izkārto kārtu ar augļiem, atkal uzlej daļu biezpiena masas.
- Tā turpina, kamēr pēdējā kārta ir biezpiena masas.
- Desertu rotā ar šokolādes skaidiņām, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!