Sastāvdaļas
- 250 g vistas gaļas
- 1 biete
- 150 g marinētu gurķu
- 1 sarkanais sīpols
- 100 g cieta siera
- majonēze pēc garšas
- granātāboli rotāšanai
Pagatavošana
- Vārītu bieti sarīvē uz rupjās rīves.
- Vārītu vistas gaļu sīki sagriež.
- Marinētos gurķus un sīpolu sakapā.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Sakārto salātus - šķīvī izkārto vistas gaļu sirds formā, izveido majonēzes restīti, virsū majonēzei liek sakapātu sīpolu.
- Virsū sīpoliem liek marinētos gurķus.
- Bietes liek tā, lai nosegtu salātu malas, vai arī, malas var nosegt ar rīvētu sieru.
- Virsū salātiem atkal veido majonēzes restīti, rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!