Sastāvdaļas
- 1 franču bagete
- 100 g Parmas siera
- 100 g mīksta sviesta
- 3 ķiploka daiviņas
- pētersīļi
Pagatavošana
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Ķiploku spiedē saspiež ķiploka daiviņas.
- Sīki sakapā pētersīļus.
- Visu samaisa, pievieno mīkstu sviestu un vēlreiz samaisa.
- Bageti iegriež gareniski, diagonāli.
- Iegriezumus piepilda ar siera pildījumu.
- Bageti ietin folijā un liek 200 °C temperatūrā sakarsētā krāsnī, uz 20 minūtēm.
- Tad foliju atver un vēl liek krāsnī uz 5 minūtēm.
- Bagetes vietā var izmantot parasto baltmaizi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!