Augļu salāti ar biezpienu

Augļu salāti ar biezpienu Foto: Augļu salāti ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 1 glāze marinētu ābolu
  • 1/2 glāzes marinētu ķiršu
  • 1/2 glāzes rozīņu
  • 5 ēdamkarotes biezpiena
  • 3/4 glāzes saldā krējuma
  • cukurs pēc garšas

Pagatavošana

  1. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno saldo krējumu, mazliet cukura, samaisa.
  2. Mērcei jābūt skābā krējuma biezumā. Ja masa ir par biezu, to atšķaida ar pienu vai ķiršu sulu.
  3. Rozīnes siltā ūdenī nomazgā uzbriedina un nosusina.
  4. Marinētus ābolus sagriež gabaliņos.
  5. Ķiršiem izņem kauliņus. Sagatavotos komponentus sajauc ar mērci un liek salātu trauciņos.
  6. Rotā ar āboliem un ķiršiem.

Augļus un ogas var izvēlēties pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes