Skābā krējuma - cepumu torte

Skābā krējuma - cepumu torte Foto: Skābā krējuma-cepumu torte

Sastāvdaļas

  • 300 g smilšu mīklas cepumu 
  • 300 g skābā krējuma 
  • 100 g cukura
  • 8 g vaniļas cukura
  • 50 g notīrītu riekstu pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Skābo krējumu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru. 
  2. Uz lēzena, četrstūrveida šķīvja liek pirmo cepumu kārtu. 
  3. Cepumu kārtai bagātīgi uzklāj krēmu.
  4. Tad atkal liek cepumus un tā, pamīšus, kamēr beidzas produkti. 
  5. Pāri palikušos cepumus sasmalcina un samaisa ar drupinātiem riekstiem.
  6. Ja vēlas, riekstus var apgrauzdēt sausā pannā.
  7. Ar cepumu-riekstu maisījumu apber torti, liek ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes