Sastāvdaļas
- 300 g smilšu mīklas cepumu
- 300 g skābā krējuma
- 100 g cukura
- 8 g vaniļas cukura
- 50 g notīrītu riekstu pēc izvēles
Pagatavošana
- Skābo krējumu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.
- Uz lēzena, četrstūrveida šķīvja liek pirmo cepumu kārtu.
- Cepumu kārtai bagātīgi uzklāj krēmu.
- Tad atkal liek cepumus un tā, pamīšus, kamēr beidzas produkti.
- Pāri palikušos cepumus sasmalcina un samaisa ar drupinātiem riekstiem.
- Ja vēlas, riekstus var apgrauzdēt sausā pannā.
- Ar cepumu-riekstu maisījumu apber torti, liek ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!