Sastāvdaļas
- 500 g smilšu mīklas cepumu
- 150 g sviesta
- 500 g biezpiena (var būt uz pusi ar krēmsieru)
- 100 g rozīņu
- 200 ml trekna saldā krējuma
- augļi un ogas pēc izvēles
- sukādes rotāšanai
Pagatavošana
- Cepumus sasmalcina un samaisa ar izkausētu sviestu.
- Iegūto cepumu masu liek veidnē.
- Sakuļ saldo krējumu, izmantojot mikseri, pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot augļus un sukādes, sakuļ visu vēlreiz.
- Iegūto masu uzklāj cepumu pamatnei, rotā ar augļiem un sukādēm.
- Gatavu kūku liek ledusskapī, vismaz uz 2 stundām, tai kārtīgi ir jāsastingst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!