Sastāvdaļas
- 350 g iebiezināta piena ar cukuru
- 250 g kokosriekstu skaidiņu
- 50 g sviesta
- 30 mandeļu kodolu
- šķipsniņa vanilīna cukurs
Pagatavošana
- Bļodā ieber kokosriekstu skaidiņas, atstājot nedaudz apviļāšanai. Pievieno vanilīna cukuru un izkausētu sviestu. Rūpīgi samaisa. Pēc tam pievieno iebiezināto pienu un samaisa
- Iegūto masu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 7 stundām.
- Mandeļu kodolus uz 3 - 5 minūtēm atstāj verdošā ūdenī, lai atdalītos miziņa. Tad liek sausā pannā un 3 minūtes apžāvē.
- Ar mitram rokām veido apaļas bumbiņas, vidū iespiež mandeli.
- Bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās un liek ledusskapi uz 24 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!