Griķi ar maltu gaļu

Griķi ar maltu gaļu Foto: Griķi ar maltu gaļu

Sastāvdaļas

  • 150 g griķu
  • 250 - 300 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 burkāns
  • 2 - 3 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Noskalo griķus, nosusina ar eļļu ieziestā pannā.
  2. Apcep smalki sagrieztu sīpolu, malto gaļu un uz rupjās rīves sarīvētus burkānus apcep zeltaini brūnus.
  3. Pievieno tomātu pastu.
  4. Pie gaļas un dārzeņiem pievieno griķus, apliet ar verdošu ūdeni (tā lai griķi mazliet piesegti ar ūdeni).
  5. Pieber sāli pēc garšas.
  6. Sautēt uz lēnas uguns ar vāku virsū.
  7. Gataviem griķiem pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, sajaukt visu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes